”TURNEUL DE SELECtIE” la Taekwon-do ITF

Sâmbătă, 02 septembrie 2023, în sala de antrenament a ACS „Liga de Est” – Vaslui, a avut loc ”TURNEUL DE SELECȚIE” la Taekwon-do ITF, eveniment sportiv din cadrul proiectului de cofinanțare al Consiliului Județean Vaslui pe anul 2023.

Au participat un număr de 110 de sportivi cu vârste cuprinse între 4 ani si 15 ani la 3 probe de concurs – tull, tehnici speciale și spargeri forță – dinamometru.

Sportivii au fost arbitrați de Mihai Hondru (6 dan), Alin Zaharia (4 dan), Cristian Popa (4 Dan), Mircea Hondru (4 Dan), Amalia Codreanu (2 dan), Cosmin Mihăilescu (1 dan), Alin Moșuleț (1 dan), Matei Alexandru (1 Dan) și Dumitru Iordachi (1 dan).

Au fost decernați cei mai buni sportivi ai competiției:

– feminin – Lăcatușu Onu Ștefania (cu 2 medalii de aur)

– masculin – David Geantău, Kevin Moldovanu, Eric Chiperi, Patrick Romila (fiecare cu câte 2 medalii de aur).

„Turneul de Selecție” a avut drept scop selecția sportivilor (30-40 sportivi) în vederea participării la Cupa României de Taekwon-do ITF pentru juniori III (6-12 ani), juniori II (13-15 ani), juniori I (16-19 ani) și seniori de la Arad din octombrie 2023 și la Balkan Open Cup de Taekwon-do ITF pentru juniori III-II-I și seniori din luna 10-13 noiembrie 2023, Terme Olimia Podčetrtek, Slovenia.

Mulțumim Consiliului Județean Vaslui, NextSport și în mod deosebit părinților pentru sprijinul acordat pentru desfășurarea acestui eveniment!

Felicitări sportivilor pentru rezultatele obținute!

Leave a comment

Parteneri
Date de Contact

contact@taekwondo-vs.ro

strada Stefan cel Mare, Vaslui

Sponsori

Nextsport

Nextsport

Nextsport

Liga de Est Vaslui – Club Taekwon-do © 2024. All Rights Reserved.