Stagiul National pentru sportivi, antrenori si arbitri – Cluj

In perioada 15-17 ianuarie 2016, la Cluj, Clubul Liga de Est a participat la Stagiul National pentru sportivi, antrenori si arbitri organizat de Federatia Romana de Taekwon-do ITF.

Au participat 20 cluburi din Federatia Romana de Taekwon-do ITF cu 145 de sportivi la Stagiul Tehnic, 32 de antrenori la Cursul de perfectionare pentru antrenori, 60 de arbitri la Cursul de Arbitraj.

Sportivii clubului Liga de Est au participat la cursurile de Arbitraj (Mihai Hondru,  Marcel Miron, Alin Zaharia, Mircea Hondru), cursurile de Antrenori (Mihai Hondru, Alin Zaharia, Alexandru Coroi , Marcel Miron) si la stagiul tehnic sportivii Alexandra Stroiescu, Gabriela Babii, Dragos, Andrei Chiriac, Sebastian Barleanu, Teodor Dumitrascu si Dragos Florea. 

 Acest stagiu a fost un bun prilej de pregatire si verificare a sportivilor vasluieni inaintea Campionatului National pentru juniori si seniori din 12-13 martie 2016 care se va desfasura la Vaslui si Campionatului European de Taekwon-do ITF, 27 aprilie – 1 mai 2016, Tampere – Finlanda.

Campionatul national pentru juniori si seniori va fi organizat la Vaslui ca urmare a rezultatelor foarte bune obtinute de sportivii clubului in ultimii ani la competitiile nationale si internationale dar si ca un eveniment aniversar, in acest an CS Liga de Est Vaslui sarbatorind 25 de ani de activitate.

Multumiri pentru ajutor acordat Primariei Vaslui si SC Badotherm-AMC Vaslui, SC Pancris SRL, SC Pancarprod SRL, Consiliul Judetean Vaslui si tuturor persoanelor implicate in dezvoltarea taekwon-do-ului in judetul Vaslui.

Parteneri
Date de Contact

contact@taekwondo-vs.ro

strada Stefan cel Mare, Vaslui

Sponsori

Nextsport

Nextsport

Nextsport

Liga de Est Vaslui – Club Taekwon-do © 2024. All Rights Reserved.