Ploaie de medalii

CS Liga de Est Vaslui a incheiat anul competitional cum nu se poate mai bine. La editia din acest an a Cupei Romaniei, cei 15 participanti au cucerit 22 de medalii, dintre care 5 de aur, 7 de argint si 10 de bronz. Aceste performante i-au adus clubului un onorant loc trei in clasamentul general.

„Sunt rezultate extrardinare. Nu ma asteptam sa obtinem atatea medalii. Este un semn ca elevii mei s-au pregatit foarte bine la antrenamente, iar aceste performante ma fac optimist”, a spus Mihai Hondru, presedintele CS Liga de Est Vaslui.

Performerii competitiei au fost Raluca Ungureanu, care a obtinut doua medalii de aur la categoria copii, Miruna Lupascu, aur si argint la copii, Silvia Vasilache, cu o medalie de aur si una de argint la senioare, iar Andra Gheteu a reusit sa obtina medaliile de aur, argint si bronz la senioare. De asemenea, Alexandra Stroescu a obtinut o medalie de argint si una de bronz la categoria copii, iar Mircea Hondru a urcat pe locul trei atat la tull, cat si la lupta, categoria copii.

La echipe, Liga de Est a cucerit medalia de argint la tehnici speciale juniori, bronzul la tull copii si la lupta juniori.

Cupa Romaniei s-a desfasurat la Baia Mare, unde au concurat peste 200 de sportivi de la 21 de cluburi din tara. Prezenta Vasluiului a fost finantata de Consiliul Judetean.

Parteneri
Date de Contact

contact@taekwondo-vs.ro

strada Stefan cel Mare, Vaslui

Sponsori

Nextsport

Nextsport

Nextsport

Liga de Est Vaslui – Club Taekwon-do © 2023. All Rights Reserved.