Adelina Alicia Mihai, noua stea a taekwon-do-ului!

Adelina Alicia Mihai este noua stea a taekwon-do-ului românesc. Vasluianca a fost declarată cea mai bună senioară din România și a devenit sportiva anului 2018 din județul Vaslui.

Adelina a avut un an dificil, însă a urcat pe cea mai înaltă treaptă la toate competițiile la care a participat. Cea mai importantă performanță a obținut-o la Sidney, unde a cucerit aurul la Cupa Mondială. Ea este sportivă legitimată la CS ”Liga de Est” Vaslui.

-Ce înseamnă titlul de sportivul anului pentru tine?

-Având în vedere că acest an a fost cel mai greu de până acum, unul complet pot spune, atât cu examenele maturității, bacalaureat și admiterea la facultatea de informatică, cât și cu cele mai dificile competiții din punct de vedere al concurenței, schimbând categoria de vârstă, pot spune că am avut o evoluție bună, reușind să ajung pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la toate competițiile la care am participat anul acesta. Acest titlu, consider eu, este o recunoaștere a muncii mele de până acum.

-Care a fost cea mai importantă performanță obținută în 2018?

-Cel mai important titlu din 2018 este cel din Australia. În luna octombrie a avut loc Cupa Mondială la Sydney unde am reușit să cuceresc medalia de aur.

-Care este regretul cel mai mare?

-Fiind un sportiv complet, care participă la toate cele 4 probe ale taekwon-do-ului, consider că m-am axat destul de mult pe partea de luptă și poate le-am neglijat puțin pe celelalte. Nu este chiar un regret, pentru că astfel am reușit să mă concentrez mai bine pe proba mea preferată, dar pe viitor voi încerca să am antrenamente mai echilibrate.

-Planuri de viitor!

-Anul viitor va fi unul cu numeroase participări la competiții importante, urmând Campionatul Mondial din Germania și Campionatul European din Bosnia-Herțegovina, scopul meu principal fiind reconfirmarea titlurilor, pentru că din punctul meu de vedere este foarte ușor să ajungi sus, dar este destul de greu să te menții. Mulțumesc antrenorilor mei, Mihai Hondru și Alexandru Coroi, și în același timp facultății de informatică din Iași pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat.

Leave a comment

Parteneri
Date de Contact

contact@taekwondo-vs.ro

strada Stefan cel Mare, Vaslui

Sponsori

Nextsport

Nextsport

Nextsport

Liga de Est Vaslui – Club Taekwon-do © 2024. All Rights Reserved.