Lacrimi de aur!

Vasluianca Andra Ghețeu a dus România pe locul doi în lume la taekwondo, grație evoluției excelente de la ultima probă din concurs, cea de spargeri forță pe echipe, care i-a adus titlul de campioană mondială.

Andra Ghețeu nu va uita niciodată Campionatul Mondial de taekwondo de la Jesolo (Italia). Sportiva de la CS “Liga de Est” a trăit la intensitate maximă competiția. Ea a fost nevoită să aștepte ultima zi de concurs pentru a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Sentimentul a fost aparte atunci când s-a intonat imnul național.
“În momentele acelea îți trec atâtea prin cap: zilele de antrenamente, lacrimile de durere din timpul pregătirii, lacrimile de fericire. E un cumul de sentimente ce nu poate fi exprimat în cuvinte”, a spus Andra Ghețeu.
Vasluianca s-a aflat la prima participare la un Mondial, iar experiența trăită a fost de neuitat: “E primul meu Campionat Mondial. La Europene am deja patru participări. A fost o experiență de neuitat. Nu știam la ce să mă aștept. Nu cunoșteam toate adversarele, iar singurul dușman era eu însămi. Mă bucur că am atins această performanță”.
Proba de spargeri forță pe echipe i-a adus medalia de aur și titlul de campioană mondială. Grație evoluției sale, România a ajuns pe locul doi în clasamentul general pe medalii. De aceea, performanța Andrei Ghețeu rămâne unică.
“Puteam să câștig o medalie încă din prima zi. Am greșit și am ajuns pe locul cinci. A trebuit să mă concentrez fiindcă urmau alte probe. Așa am ajuns în ultima zi și nu concepeam să plec acasă fără o medalie. Nu s-a întâmplat asta niciodată. Fiind ultima zi, ultima probă, aveam o presiune asupra mea, însă mă bucur că s-a terminat cu bine”, a încheiat sportiva de la CS “Liga de Est” Vaslui.

Parteneri
Date de Contact

contact@taekwondo-vs.ro

strada Stefan cel Mare, Vaslui

Sponsori

Nextsport

Nextsport

Nextsport

Liga de Est Vaslui – Club Taekwon-do © 2024. All Rights Reserved.