Cupa 1 IUNIE 2016

Duminica, 29 mai 2016, de la orele 9,00, in Sala de Sport a Liceului Emil Racovita Vaslui, a avut loc Cupa „1 IUNIE” cu sportivi din cadrul clubului Liga de Est Vaslui.

Au participat un numar de 91 de sportivi cu varste intre 4 – 16 ani, la trei probe de competitie tull individual, tehnici speciale individual si lupta individual, masculin si feminin. Sportivii au fost premiati cu diplome si medalii.

Arbitrajul a fost efectuat cu sistem electronic omologat in competitiile nationale si internationale, din dotarea Federatiei Romane de Taekwon-do ITF, careia ii multumim pentru sprijin.

Arbitrajul a fost asigurat de antrenorii si sportivii clubului, detinatori de centura neagra, care sunt si arbitri nationali: Mihai Hondru, Alin Zaharia, Andra Gheteu, Cristian Popa, Mircea Hondru, Maria Popa, Adelina Mihai, Cosmin Butnaru.

Competitia a fost organizata cu ajutorul Primariei Vaslui, Consiliul Judetean Vaslui, Directia pentru Tineret si Sport Vaslui, Liceul Emil Racovita Vaslui si parintii copiilor participanti.

Parteneri
Date de Contact

contact@taekwondo-vs.ro

strada Stefan cel Mare, Vaslui

Sponsori

Nextsport

Nextsport

Nextsport

Liga de Est Vaslui – Club Taekwon-do © 2023. All Rights Reserved.