TURNEU DE SELECȚIE AUGUST 2022

Sportivii cluburilor Asociația Club Sportiv „Liga de Est” – Vaslui si ACS Taekwon-do “Top Team” – Iași au participat la competiția ”TURNEUL DE SELECȚIE”.

Cu ocazia competiției antrenorii Mihai Hondru, Alin Zaharia (Vaslui) și Alexandru Coroi (Iași) au urmărit evoluția sportivilor celor două cluburi în vederea selectării acestora pentru participarea la Cupa României de Taekwon-do ITF, care se va desfășura în luna octombrie 2022, la Baia Mare.

Arbitrajul competiției a fost asigurat de juniorii și seniorii (Amalia Codreanu, Claudia Postu, Dumitru Iordachi, Ștefan Postu, George Surugiu, Cosmin Mihăilescu, Sebastian Gavriluță) din cadrul celor două cluburi, fiind și un bun prilej pentru participarea la Stagiul Național de Arbitraj, care se va desfășura 16-18 septembrie 2022, la Baia Mare.

Această activitate este organizată prin proiectul cofinanţat de Consiliul Județean Vaslui, în cadrul ”Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes local pentru anul 2022, domeniul SPORT”.

Mulțumim pentru sprijin Consiliul Județean Vaslui, părinților și firmei NextSport!

Felicitări sportivilor pentru rezultatele obținute!

Fără răspunsuri la "TURNEU DE SELECȚIE AUGUST 2022"


    Dorești să spui ceva?