Doi arbitri de la CS Liga de Est Vaslui au impresionat la Cupa Europei

În perioada 6-10 iunie 2022 a avut loc la Sofia – Bulgaria, Cupa Europei la Taekwon-do, eveniment international de anvergură la care au participat sportivi din 19 țări, având în mod excepțional invitați chiar și din Argentina și Malaezia.

De la clubul vasluian “Liga de Est” au participat, alături de alți arbitri din România, Cristian Nicolae Popa și Alin Doru Zaharia, arbitri internaționali clasa A cu experiență care fac parte și din Comisia de Arbitri din cadrul Federației Române de Taekwon-do.

Cristian Popa a fost încredințat cu cea mai mare poziție din cadrul consiliului ringului – Jury President, respectiv Alin Zaharia – arbitru central, poziții cu grea încărcătură decizională.

”Profesionalismul și eficiența de care au dat dovadă la acest eveniment international au impresionat Comisia Europeană de Arbitri. Această competiție a fost pentru ei o bună pregătire pentru Cupa Mondială din Slovenia care va avea loc în perioada 1-10 octombrie 2022, unde Cristian Nicolae Popa și Alin Doru Zaharia au fost selectați oficial de Comisia de arbitri a federației internaționale ITF”, a spus Mihai Hondru, președintele CS Liga de Est Vaslui.

Clubul vasluian continuă să producă valoare în Taekwon-do, nu doar prin rezultate excepționale ale sportivilor, ci și pe linii adiacente, cum este cea de arbitraj.

“Mulțumim Primăriei și Consiliului Județean Vaslui, care de-a lungul anilor au susținut și continuă să susțină deplasările și pregătirea celor 2 arbitri, rezultate care fac clubul nostru și Vasluiul se fie apreciate peste tot în lume” a conchis Mihai Hondru, președintele clubului Liga de Est.

http://sportactual.ro/index.php/alte-sporturi/doi-arbitri-de-la-cs-liga-de-est-vaslui-au-impresionat-la-cupa-europei?fbclid=IwAR3avBeEBOho5s-3RVkNswnCkD5PdvEfmEFICfxg31OLtt1mEFro0qxmASc

Fără răspunsuri la "Doi arbitri de la CS Liga de Est Vaslui au impresionat la Cupa Europei"


    Dorești să spui ceva?