Trofee de excelență pentru sportivii care au făcut performanță pentru Vaslui

Autoritățile vasluiene au ținut să-i premieze pe sportivii de la cluburile Liga de Est și Sulsa, care au obținut performanțe istorice cu lotul României la Campionatul European de taekwon-do ITF de la Porec, Croația.

Într-un cadru de vis al Copoului vasluian, primarul Vasile Pavăl a ținut să-i aducă pe scenă, în preambulul Festivalului ”Mai cu Folk”, pe Ambasadorii Vasluiului.

Înarmați cu medaliile obținute prin muncă și sacrificii, campionii și medaliații europeni au pășit cu emoții pe scenă. Scumpi la vorbă, dar mândri că au reprezentat cu cinste Vasluiul, campionii au avut timp să se exteriorizeze printr-un zâmbet prelung și să mulțumească celor care îi susțin.

Andrei Chiriac, Andra Larisa Chirilă, Dumitru Iordachi, Amalia Codreanu, Matei Alexandru, Mircea Hondru, Ștefan Frățian, Georgian Manea, Alin Moșuleț, Ștefan Toma, Rareș Mocanu, antrenorii Mihai Hondru și Ionicescu Marius, alături de arbitrii Alin Zaharia și Popa Nicolae Cristian, și-au auzit rostite numele, primind din partea primarului Vasile Pavăl, în mod simbolic, câte o diplomă de excelență, un trofeu și un buchet de flori, pentru ca, în final, să primească din partea publicului prezent aplauzele cuvenite.

”Sunt campionii noștri și ambasadorii Vasluiului. Le mulțumim că au reprezentat cu cinste România și comunitatea noastră”, a spus primarul Vasile Pavăl.

Și Mihai Hondru, antrenor federal și președintele ACS Liga de Est Vaslui, a ținut să mulțumească Primăriei, Consiliului Local și primarului Vasile Pavăl pentru sprijinul oferit an de an.

”Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru taekwon-do-ul vasluian. Sportivii noștri și România au obținut o performanță notabilă la Porec. Am terminat pe locul 1 în clasamentul pe medalii, devenind regina Europei. Totodată am dat cea mai buna echipă din Europa de juniori, junioare și seniori. Putem spune că România a scris istorie la Europeanul din acest an”, a spus Mihai Hondru.

Vicepreședintele Federației Române de Taekwon-do ITF, Marius Ionicescu, președintele CS Sulsa Vaslui, a ținut să transmită un simplu MULȚUMESC, cu promisiunea că sportivii vasluieni vor continua să performeze la cel mai înalt nivel.

http://sportactual.ro/index.php/exclusiv/trofee-de-excelenta-pentru-sportivii-care-au-facut-performanta-pentru-vaslui?fbclid=IwAR06XKmBqLzGmkGqj0DnK4VrlJVNqa02RJJSEs4wKvNjCwEvp2OGS5cPnCk

Fără răspunsuri la "Trofee de excelență pentru sportivii care au făcut performanță pentru Vaslui"


    Dorești să spui ceva?