“Cupa Pădureni” – proiect de cofinanțat de Consiliului Județean Vaslui pe anul 2021, în cadrul proiectului “TAEKWON-DO ȘI SĂNĂTATE IN AER LIBER”.

Tabăra de vară la final, încheind acest eveniment sportiv cu competiția “Cupa Pădureni”, o reușită a sportivilor clubului după șase zile de pregătire cu Mihai Hondru 6 Dan ITF (antrenor Emerit, președintele clubului ACS Liga de Est Vaslui, antrenor federal FRTKD ITF) și Alin Zaharia 4 Dan ITF (antrenor ACS Liga de Est Vaslui) la Satul de Vacanța din Comuna Pădureni, Vaslui.

Activitățile fac parte din proiectul de cofinanțare a Consiliului Județean Vaslui pe anul 2021, “TAEKWON-DO ȘI SĂNĂTATE IN AER LIBER”.

Multumim Consiliul Local al Comunei Pădureni, reprezentata prin domnul primar Temistocle Diaconu, precum și tuturor persoanelor locale care ne-au sprijinit pe toată durata taberei!

Mulțumim sportivilor și părinților pentru implicarea și participarea la organizarea tuturor activităților!

Fără răspunsuri la "“Cupa Pădureni” - proiect de cofinanțat de Consiliului Județean Vaslui pe anul 2021, în cadrul proiectului “TAEKWON-DO ȘI SĂNĂTATE IN AER LIBER”."


    Dorești să spui ceva?