Vasluiul, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Sydney

Andra Larisa Ghețeu a întregit zestrea de medalii obținute de sportivii de la CS Liga de Est Vaslui la Cupa Mondială de la Sydney, Australia.

”Larisa a avut o evoluție excelentă. Din 25 de sportivi care au concurat la această probă, ea a fost singura care a spart la tehnica de mână. La această probă sunt două tehnici: de mână și picior. Felicitări pentru performanța obținută”, a spus Mihai Hondru, antrenor federal și președintele CS Liga de Est.

După premiere, Larisa Ghețeu nu și-a ascuns bucuria, împărtășind-o cu prietenii pe rețelele de socializare.

”Felicitări lui!!! Omul special de lângă mine! Omul care nu m a lăsat niciodată să cad, omul care m-a ridicat mereu atunci când am crezut că nu mai pot și omul care a crezut mereu în mine, chiar și atunci când nici eu nu mai credeam! Lui ii datorez astăzi totul! Mulțumesc Mihai Hondru. Mulțumesc sponsorilor care m-au ajutat să ajung aici. Nu în ultimul rând, le mulțumesc părinților mei, care mă iubesc atât de mult și investesc toată încrederea lor în mine! Vă iubesc!”, a scris medaliata cu aur.

Liga de Est a cucerit pentru România la Cupa Mondială de la Sydney trei medalii, din care două de aur și una de bronz, toate la seniori.

În afară de aurul Larisei Ghețeu, Adelina Alicia Mihai a obținut aur la proba de luptă individual, -68 kg, iar Mircea Hondru a urcat pe treapta a treia a podiumului la tehnici speciale individual.

Vasluiul, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Sydney

Mulțumim Realitatea de Vaslui pentru promtitudine și implicarea în activitatea sportivă vasluiană.

Mulțumim pentru ajutorul acordat de Federația Română de Taekwon-do ITF – domnului președinte Cosmin Oprescu, SC Badotherm-AMC Vaslui, SC Filvas Servcom S.R.L., SC Avalux-Star S.R.L., SC Fabrica de Carne Morandi S.R.L., Consiliul Județean Vaslui, Primăriei Vaslui și Liceului Emil Racoviță Vaslui.

Fără răspunsuri la "Vasluiul, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Sydney"


    Dorești să spui ceva?