Sportivii vasluieni, primele medalii la Cupa Mondialã de Taekwon-do

Valoare confirmatã

Lotul cu care Clubul Sportiv “Liga de Est” Vaslui s-a deplasat în Australia, pentru a reprezenta orasul si tara la Cupa Mondialã la Taekwon-do a confirmat asteptãrile, intrând în posesia primelor medalii.

Adelina Alicia Mihai, luptãtoarea pregãtitã de cãtre antrenorul Mihai Hondru a avut ieri o prestatie nemaipomenitã la proba luptã senioare individuale -68 kg, la finalul cãreia a fost recompensatã cu medalia de aur.

Un alt sportiv al clubului vasluian care a reusit sã prindã podiumul este Mircea Hondru, medaliat cu bronz la tehnici speciale.

Primele zile la Cupa Mondialã de Taekwon-do, primele medalii pentru sportivii vasluieni. Cea mai mare performantã a zilei de ieri a fost obtinutã de Adelina Alicia Mihai, care a devenit campioanã mondialã la lupte individuale -68 kg. Vasluianca a avut o evolutie extraordinarã, confirmând titlurile nationale si europene câstigate de-a lungul anilor.

Mircea Hondru, bronz la tehnici speciale

Al doilea sportiv al CS “Liga de Est”Vaslui care ieri a urcat pe podiumul competitiei a fost Mircea Hondru. Vasluianul a fost medaliat cu bronz la tehnici speciale. Cupa Mondialã la taekwon-do se desfãsoarã în perioada 24-30 septembrie la Sidney, Australia, cu participarea a 2300 de sportivi din 35 de tãri. România este reprezentatã de opt sportivi, dintre care trei din Vaslui: Mircea Hondru, Andra Larisa Gheteu si Adelina Alicia Mihai. Acestia sunt însotiti în Emisferica Sudicã antrenorul lor de la club, Mihai Hondru, care este si antrenor federal.

Mulțumim pentru articol!

http://www.vremeanoua.ro/sportivii-vasluieni-primele-medalii-la-cupa-mondiala-de-taekwon-do

 

Mulțumim pentru ajutorul acordat de Federația Română de Taekwon-do ITF, SC Badotherm-AMC Vaslui, SC Filvas Servcom S.R.L., SC Avalux-Star S.R.L., SC Fabrica de Carne Morandi S.R.L., Consiliul Județean Vaslui, Primăriei Vaslui și Liceului Emil Racoviță Vaslui.

 

Fără răspunsuri la "Sportivii vasluieni, primele medalii la Cupa Mondialã de Taekwon-do"


    Dorești să spui ceva?