Aur și bronz la Cupa Mondială

CS Liga de Est Vaslui și-a trecut în palmares primele medalii de la Cupa Mondială la taekwon-do ITF de la Sydney, Australia.

Performerii sunt Adelina Alicia Mihai și Mircea Hondru. Adelina a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, obținând aurul la luptă, senioare.

Mircea Hondru a fost al treilea la tehnici speciale, seniori, obținând medalia de bronz.

La Cupa Mondială de Taekwon-do ITF, de la Sydney, Australia, participă 35 de țări, cu 127 cluburi sportive, 2304 sportivi, 521 antrenori, 67 arbitri și 203 suporteri.

Din lotul României fac parte vasluienii Adelina Mihai, Andra Ghețeu și Mircea Hondru, cei trei sportivi fiind însoțiți de antrenorul Mihai Hondru.

Competiția se încheie pe 30 septembrie și se desfășoară pe categorii de vârstă cuprinse între 12 ani (prejuniori) și peste 46 ani (veterani), masculin și feminin, la 5 probe de concurs: tull (individual și echipe), luptă (individual și echipe), tehnici speciale, spargeri forță (seniori) și luptă tradițională.

Aur și bronz la Cupa Mondială

Mulțumim pentru ajutorul acordat de Federația Română de Taekwon-do ITF – domnului președinte Cosmin Oprescu, SC Badotherm-AMC Vaslui, SC Filvas Servcom S.R.L., SC Avalux-Star S.R.L., SC Fabrica de Carne Morandi S.R.L., Consiliul Județean Vaslui, Primăriei Vaslui și Liceului Emil Racoviță Vaslui.

Fără răspunsuri la "Aur și bronz la Cupa Mondială"


    Dorești să spui ceva?