Participare la CUPA MONDIALA de Taekwon-do ITF 24-30 septembrie 2018, Sydney, Australia

În perioada 24-30 septembrie 2018, de la CS Liga de Est Vaslui vor participa 3 sportivi, un antrenor și un suporter, care vor contribui la formarea Lotului României pentru participarea la Cupa Mondială de Taekwon-do ITF, Sydney, Australia, competiție la care participă 35 de țări, 127 cluburi sportive, 2304 sportivi, 521 antrenori, 67 arbitri și 203 suporteri.

Lotul României este reprezentată de 5 cluburi sportive din țară cu un total de 8 de sportivi, 3 antrenori și 3 suporteri.

Competiția se desfășoară pe perioada a 6 zile de concurs cu categorii de vârstă cuprinse între 12 ani (prejuniori) și peste 46 ani (veterani), masculin și feminin, la 5 probe de concurs: tull (individual și echipe), luptă (individual și echipe), tehnici speciale, spargeri forță (seniori) și luptă tradițională.

Clubul Sportiv Liga de Est Vaslui participă cu următorii sportivi la probele:

  • Mircea Hondru – tehnici speciale individual seniori masculin și tull individual 3 dan seniori
  • Andra Larisa Ghețeu – spargeri forță senioare feminin și tull individual 2 dan senioare feminin
  • Adelina Alicia Mihai – spargeri forță senioare feminin, tull individual 1 dan senioare feminin, tehnici speciale individual senioare feminin și luptă senioare individual feminin – 68 kg.

Mulțumim pentru ajutorul acordat de Federația Română de Taekwon-do ITF, SC Badotherm-AMC Vaslui, SC Filvas Servcom S.R.L., SC Avalux-Star S.R.L., SC Fabrica de Carne Morandi S.R.L., Consiliul Județean Vaslui, Primăriei Vaslui și Liceului Emil Racoviță Vaslui.

Succes sportivilor!

Fără răspunsuri la "Participare la CUPA MONDIALA de Taekwon-do ITF 24-30 septembrie 2018, Sydney, Australia"


    Dorești să spui ceva?