Cupa ”1 IUNIE” 2018

Vineri, 01 iunie 2018, în sala de sport a Liceului Emil Racoviță, C.S. Liga de Est Vaslui a organizat Cupa ”1 IUNIE” la Taekwon-do ITF.

120 de sportivi au participat la trei probe de concurs, tull, tehnici speciale și spargeri forță, cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani.

Arbitrajul a fost asigurat de arbitrii naționali, antrenorii și sportivii clubului, deținători de centură neagră: Mihai Hondru, Alin Zaharia, Cristian Popa, Andra Ghețeu, Gabriela Băbîi, Ana Maria Hăisan, Miruna Lupașcu, Dragoș Chiriac și Andrei Chiriac.

Competiția face parte dintr-un proiect de finanțare de către Primăria Municipiului Vaslui pentru anul 2018 și a fost organizată pentru selecția și evaluarea sportivilor din cadrul clubului în vederea participării la Cupa Națională de Vară de Taekwon-do ITF ce se va desfășura la Petroșani în perioada 15-17 iunie 2018 .

Sportivii au fost premiați cu diplome, medalii și tricouri cu numele finanțatorului Primăria Municipiului Vaslui și al clubului Liga de Est – Vaslui.

Cel mai bun sportiv junior – Eduard Zugravu.

Cea mai bună sportivă junioară – Amalia Codreanu.

Felicitari sportivilor pentru rezultatele obținute!

Mulțumim Primăriei Vaslui, Federației Române de Taekwon-do ITF, Liceului Emil Racoviță Vaslui, părinților pentru sprijinul acordat în organizare și pentru susținerea tinerilor practicanți de taekwon-do, arbitrilor și tuturor celor implicați în această manifestare sportivă!

 

  

 

 

Fără răspunsuri la "Cupa ”1 IUNIE” 2018"


    Dorești să spui ceva?