”Taekwon-do e un mod de viață!”


Adelina Alicia Mihai este noua stea a taekwon-do-ului european. Vasluianca a fost declarată cea mai bună senioară din Europa, cu două titluri la luptă individual și tehnici speciale cu echipa, plus două medalii de argint la tehnici speciale și spargeri forță individual, plus trei medalii de bronz cu echipa de spargeri forță, tull individual și tehnici speciale individual.

– Ce înseamnă pentru tine să fii cea mai bună senioară din Europa?

– Având în vedere că e prima mea participare la un campionat european ca senioară, cu sinceritate vă spun că obiectivul meu nu a fost acesta. Am știut de la început că va fi foarte greu, acest titlu venind ca un bonus care mi-a arătat mie însămi că, muncind, poți ajunge acolo unde îți dorești.

– Cât de greu a fost la Maribor?

– Din perspectiva mea, ca junioară, mi s-a părut extrem de greu, dar din fericire am reușit să mă ridic la nivelul senioarelor cu foarte multă experiență în spate.

– Ce înseamnă taekwon-do pentru tine?

– Taekwon-do a devenit un mod de viață, fără de care nu aș putea să trăiesc.

– Dacă ar fi să o iei de la capăt, ce sport ai alege?

– Nu m-aș vedea făcând alt sport. Mi se pare că taekwon-do-ul se potrivește perfect tipului meu de caracter.

– Cum te privesc prietenii? Te consideri o războinică?

– La școală și în viața de zi cu zi sunt o fată normală, nu cred că prietenii mă privesc ca o războinică. Probabil și ei sunt mândri de mine pentru rezultatele pe care le-am obținut și pentru munca depusă.

– Ce ți-ai propus pentru viitorul apropiat?

– Vreau să mă concentrez foarte mult pe școală, pentru că sunt în clasa a 12-a și urmează un examen extrem de important pentru mine, apoi să continui cu sportul în orașul în care o să merg la facultate.

– Care sunt obiectivele tale la senioare?

– Obiectivul meu principal este de a-mi apăra titlul de campioană europeană la luptă, pentru că, din punctul meu de vedere, este ușor să ajungi în vârf, mai greu este să rămâi acolo.

Articol Obiectiv de Vaslui – https://obiectivvaslui.ro/2018/04/19/taekwon-do-e-un-mod-de-viata/#more-1200

 

Fără răspunsuri la "”Taekwon-do e un mod de viață!”"


    Dorești să spui ceva?