Rezultate remarcabile pentru “Liga de Est”: Cea mai bună senioară din Europa!

Adelina Mihai

Adelina Alicia Mihai a fost declarată cea mai bună senioară de la Campionatul European de taekwon-do de la Maribor-Slovenia. Vasluianca a obținut aurul la luptă individual și, cu echipa de senioare, la tehnici speciale. Ea are și două medalii de argint la tehnici speciale și spargeri forță, individual.

La Maribor (Slovenia), România a scris o nouă pagină în istoria taekwon-do-ului, bifând o participare de excepție la Campionatul European. Lotul național, avându-i printre antrenori și pe vasluienii Mihai Hondru și Marius Ionicescu, s-a clasat pe locul doi în clasamentul general, cu nouă medalii de aur, șase de argint și 12 de bronz.

 

 

 

Vasluiul a avut și 13 sportivi în lot, proveniți de la CS “Liga de Est” (11) și CS “Sulsa” (2).

Cea mai importantă performanță a României a fost obținută de Adelina Alicia Mihai. Vasluianca a fost declarată cea mai bună senioară din Europa, cu două titluri europene la luptă individual și tehnici speciale, cu echipa, plus două medalii de argint la tehnici speciale și spargeri forță, individual. Adelina Mihai are și trei medalii de bronz, cu echipa la spargeri forță, tull individual și tehnici speciale individual.

Un alt sportiv care a ”explodat” la Maribor este Mircea Hondru, campion european la tehnici speciale la seniori, individual. El a contribuit și la medalia de aur pe echipe la spargeri forță, alături de Dragoș-Iulian Chiriac, Georgian Manea și Ștefan Frățian.

Mircea Hondru

Mircea Hondru, Marcel Miron și Ștefan Frățian au ajutat România în cucerirea titlului european pe echipe la tehnici speciale.

Georgian Manea a obținut argintul la spargeri forță seniori, individual, iar Ana-Maria Hăisan este vicecampioană europeană la spargeri forță junioare, individual.

Miruna Lupașcu a obținut argintul cu echipa de junioare la tehnici speciale și tull, iar Andrei-Ionuț Chiriac este vicecampion cu echipa de juniori a României la tull.

Bronzul la invidual a fost obținut de Andrei-Ionuț Chiriac (tehnici speciale seniori), Ștefan Frățian (tull seniori) și Dragoș-Iulian Chiriac (tull).

Mircea Hondru, Marcel Miron și Andrei Chiriac au contribuit la bronzul pe echipe la tull seniori, iar Andra Ghețeu și Miruna Lupașcu au făcut parte din echipa de bronz a României în proba de spargeri forță.

Miruna Lupașcu a mai obținut bronzul cu echipa de luptă tradițională, iar Andrei Chiriac a ajutat la bronzul pe echipe de la luptă juniori.

Articol – Obiectiv de Vaslui

Rezultate remarcabile pentru “Liga de Est”: Cea mai bună senioară din Europa!

Fără răspunsuri la "Rezultate remarcabile pentru “Liga de Est”: Cea mai bună senioară din Europa!"


    Dorești să spui ceva?