„Campionii României” – o oră de neuitat în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Nr.5 Vaslui – organizat de DJTS Vaslui și MTS

Cu bucurie și curiozitate, copii Grădiniței cu Program Prelungit Nr.5 Vaslui, și-au întampinati oaspeții: sportivii Mihai Adelina, Hondru Mircea – multipli campioni naționali, dublu campioni europeni și dublu campioni mondiali la taekwon-do și antrenorul lor Mihai Hondru, președinte al C.S. Liga de Est Vaslui, secretar general al Federației Române de Taekwon-do ITF și antrenor federal.
A XIII-a acțiune desfășurată din cadrul acestui program în județul Vaslui, a fost o acțiune cu mare impact în rândul copiilor. Toți s-au simțit campioni atunci când și-au pus la gât medaliile obținute de cei doi sportivi.
A fost un îndemn spre mișcare, spre sportul de performanță. Am observat ambiția unor copii să obțină și ei o medalie strălucitoare.
Mulțumim conducerii Grădiniței cu Program Prelungit Nr.5 Vaslui și doamnelor educatoare pentru sprijinul acordat în defășurarea acestei acțiuni.

Gherguț Virgil – DJST Vaslui

http://campioniiromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=288:campionii-romaniei-o-ora-de-neuitat-in-cadrul-gradinitei-cu-program-prelungit-nr-5-vaslui&catid=140&Itemid=173

Fără răspunsuri la ""Campionii României" - o oră de neuitat în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Nr.5 Vaslui - organizat de DJTS Vaslui și MTS"


    Dorești să spui ceva?