STAGIUL TEHNIC NAȚIONAL PENTRU INSTRUCTORI, ANTRENORI, ARBITRI ȘI SPORTIVI, BAIA MARE, 26-28 IANUARIE 2018

În perioada 26-28 ianuarie 2018, la Baia Mare, Clubul Liga de Est Vaslui a participat la Stagiul Tehnic Național pentru antrenori, arbitri și sportivi organizat de Federația Română de Taekwon-do ITF și CS Dragonul Baia Mare.

Au participat 22 cluburi din cadrul Federatiei Române de Taekwon-do ITF cu un total de 290 de sportivi.

Clubul Liga de Est Vaslui a participat la toate cele 3 module ale stagiului:

– la Stagiul pentru sportivi au participat Ștefan Puică, Andrei Puică, George Surugiu, Gabriela Băbîi, Ana Maria Hăisan, Miruna Lupașcu, Adelina Mihai, Andra Ghețeu, Andrei Chiriac, Dragoș Chiriac, Cristian Popa, Marcel  Miron și Mihai Hondru.

– la Stagiul pentru antrenori au participat Marcel Miron și Mihai Hondru.

– la Stagiul pentru arbitri au participat Ana Maria Hăisan, Dragoș Chiriac, Gabriela Băbîi, Andra Ghețeu, Cristian Popa, Marcel Miron și Mihai Hondru.

Acest stagiu a fost un bun prilej de pregătire și verificare a sportivilor vasluieni înaintea Campionatului Național de Taekow-do ITF pentru copii, juniori și seniori din 02-04 martie 2018 în Baia Mare și Campionatului European de Taekow-do ITF pentru juniori și seniori din 12-15 aprilie 2018 în Maribor, Slovenia.

La finalul stagiului au susținut și promovat examenul pentru gradul de 2 dan sportivii Adelina Mihai și Andrei Chiriac.

Mulțumiri pentru ajutor acordat Primăriei Vaslui, Consiliul Județean Vaslui și tuturor persoanelor implicate în dezvoltarea taekwon-do-ului în județul Vaslui.

 

Fără răspunsuri la "STAGIUL TEHNIC NAȚIONAL PENTRU INSTRUCTORI, ANTRENORI, ARBITRI ȘI SPORTIVI, BAIA MARE, 26-28 IANUARIE 2018"


    Dorești să spui ceva?