CUPA DE TOAMNĂ pentru tinerii practicanți de Taekwon-do ITF, Vaslui

Vineri, 24 noiembrie 2017, în sala de sport a Liceului Emil Racoviță, C.S. Liga de Est Vaslui a organizat Cupa de TOAMNĂ pentru tinerii practicanți de Taekwon-do ITF.

Sportivii au participat la douăprobe de concurs, tehnici speciale și spargeri forță un număr de 120 sportivi, fete si baieti, până în 18 ani, fiind arbitrați de 3 arbitri.

Arbitrajul a fost asigurat de arbitrii naționali, antrenorii și sportivii clubului, deținători de centură neagră: Mihai Hondru, Alin Zaharia, Mircea Hondru. Competiția pentru proba de spargeri forță a fost efectuată cu sistemul electronic de măsurarea dinamometrică a forței omologat în competițiile naționale, din dotarea Federației Române de Taekwon-do ITF, căreia îi mulțumim pentru sprijin.

Competiția face parte dintr-un proiect de finanțare de către Primăria Municipiului Vaslui pentru anul 2017 și a fost organizată pentru selecția și evaluarea sportivilor din cadrul clubului în vederea participării la competițiile din anul 2018 de Taekwon-do ITF.

Sportivii au fost premiați cu diplome, medalii și tricouri cu numele finanțatorului Primăria Municipiului Vaslui și al clubului Liga de Est – Vaslui.

Felicitari sportivilor pentru rezultatele obținute!

Mulțumim Primăriei Vaslui, Federației Române de Taekwon-do ITF, Liceului Emil Racoviță Vaslui, părinților pentru sprijinul acordat în organizare și pentru susținerea tinerilor practicanți de taekwon-do, arbitrilor și tuturor celor implicați în această manifestare sportivă!

Fără răspunsuri la "CUPA DE TOAMNĂ pentru tinerii practicanți de Taekwon-do ITF, Vaslui"


    Dorești să spui ceva?