Pregătire pentru participarea la CUPA ROMÂNIEI de Taekwon-do ITF pentru juniori III, II, I și seniori, Sibiu

În perioada 17-19 noiembrie 2017, CS Liga de Est Vaslui va participa cu un lot de 24 de sportivi la CUPA ROMÂNIEI de Taekwon-do ITF la Sibiu, competiție la care participă 19 de cluburi sportive și 370 sportivi.

CS Liga de Est Vaslui va fi reprezentat la Sibiu de 24 sportivi din care 7 juniori III (6-12 ani), 3 juniori II (12-14 ani), 5 juniori I (14-18 ani),  9 seniori, 4 antrenori, 5 arbitri și 4 suporteri.

Competiția se desfășoară pe perioada a două zile, la 5 probe de concurs: tull (individual și echipe), luptă (individual și echipe), tehnici speciale (individual și echipe), spargeri forță (individual și echipe) și luptă tradițională.

În urma rezultatelor obținute de sportivii clubului Liga de Est Vaslui la juniori și seniori, vor fi selectionați  sportivii de pe primele locuri  în vederea alcătuirii Lotul Național de Taekwon-do ITF al României, ca o primă etapă, pentru participarea la Campionatul European de juniori și seniori din 12-15 aprilie 2017, Maribor, Slovenia.

Participarea la această activitate sportivă face parte dintr-un proiect de finanțare al Primăriei Municipiului Vaslui pentru anul 2017.

Mulțumim pentru ajutorul acordat de Consiliul Județean Vaslui, Primăriei Vaslui, SC Badotherm-AMC Vaslui, SC Pancris SRL Vaslui și tuturor persoanelor implicate în activitatea clubului.

Succes sportivilor!

Fără răspunsuri la "Pregătire pentru participarea la CUPA ROMÂNIEI de Taekwon-do ITF pentru juniori III, II, I și seniori, Sibiu"


    Dorești să spui ceva?