Cel mai bun an la juniori

Mircea Hondru, de la CS ”Liga de Est” Vaslui, și-a încheiat junioratul la taekwon-do cu patru medalii la Mondialele de la Dublin (Irlanda). 2017 poate fi considerat cel mai bun an al său.

La Campionatul Mondial de taekwon-do de la Dublin, cel mai bun rezultat al clubului “Liga de Est” Vaslui a fost obținut de Mircea Hondru, care a devenit campion mondial la tehnici speciale individual, juniori. El mai are un titlu mondial cu echipa de juniori, la spargeri forță, iar la tehnici speciale a devenit vicecampion mondial pe echipe. Tot pe echipe, vasluianul are un bronz la tull.

”A fost o experiență plăcută, mai mult decât îmi puteam imagina. Putea fi și mai bine, mai ales la tehnici speciale, însă trebuie să mă mulțumesc cu atât”, a spus Mircea Hondru.

Vasluianul încă nu s-a obișnuit cu rezultatele de la Mondiale, unde a înregistrat cea mai bună participare a sa la o competiție internațională: ”Eu nu realizez sută la sută ce mi s-a întâmplat. Încă mai trăiesc euforia performanțelor obținute. Poate mai târziu îmi voi da seama”.

Cu acest Mondial, Mircea Hondru a pus capăt perioadei de juniorat în competițiile internaționale. Bilanțul este mai mult decât pozitiv, el obținând zece medalii, dintre care șase în acest an.

”În trei ani de competiții internaționale la juniori am obținut zece medalii. Acest an este de departe cel mai bun. La Mondiale am obținut patru medalii, iar la Europene – două, ceea ce e deosebit. Mă bucur că am reușit să închei pe podium o perioadă a carierei mele. Sunt convins că nu voi uita așa de curând aceste performanțe, care îmi dau încredere pe viitor”, a declarat Mircea Hondru.

Cel mai bun an la juniori

 

  

 

Fără răspunsuri la "Cel mai bun an la juniori"


    Dorești să spui ceva?