Cupa „1 IUNIE“ Vaslui de Taekwon-do ITF

Joi, 01 iunie 2017, în sala de sport a Liceului Emil Racoviță, C.S. Liga de Est Vaslui a organizat Cupa ”1 IUNIE” la Taekwon-do ITF.

Sportivii au participat la trei probe de concurs, tull, tehnici speciale și luptă un număr de 120 sportivi, fete si baieti, până în 18 ani, fiind arbitrați de 10 arbitri.

Arbitrajul a fost asigurat de arbitrii naționali, antrenorii și sportivii clubului, deținători de centură neagră: Mihai Hondru, Alin Zaharia, Mircea Hondru, Cristian Popa, Adelina Mihai, Gabriela Băbîi, Ana Maria Hăisan, Miruna Lupașcu, Dragoș Chiriac și Andrei Chiriac. Abitrajul a fost efectuat cu sistemul electronic omologat în competițiile naționale și internaționale, din dotarea Federației Române de Taekwon-do ITF, căreia îi mulțumim pentru sprijin.

Competiția face parte dintr-un proiect de finanțare de către Primăria Municipiului Vaslui pentru anul 2017 și a fost organizată pentru selecția și evaluarea sportivilor din cadrul clubului în vederea participării la Cupa ”International Gen. CHOI Memorial Cup” de Taekwon-do ITF ce se va desfășura la Oradea în perioada 29 iunie – 02 iulie 2017.

 Sportivii au fost premiați cu diplome, medalii și tricouri cu numele finanțatorului Primăria Municipiului Vaslui și al clubului Liga de Est – Vaslui.

Felicitari sportivilor pentru rezultatele obținute!

 Mulțumim Primăriei Vaslui, Federației Române de Taekwon-do ITF, Liceului Emil Racoviță Vaslui, părinților pentru sprijinul acordat în organizare și pentru susținerea tinerilor practicanți de taekwon-do, arbitrilor și tuturor celor implicați în această manifestare sportivă!

Fără răspunsuri la "Cupa "1 IUNIE“ Vaslui de Taekwon-do ITF"