A treia oară a fost cu noroc!

Vasluianul Mircea Hondru a reușit, la a treia prezență la un Campionat European de taekwon-do, să obțină aurul la individual, fiind prima lui medalie de o asemenea importanță.

Mircea Hondru și-a îndeplinit visul, acela de a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la individual. Sportivul de la CS “Liga de Est” Vaslui a câștigat proba de tehnici speciale la Europeanul de taekwon-do de la Sofia, drept pentru care i s-a cântat imnul național.
”Este o senzație aparte, un sentiment unic. Uiți de toate, când știi că ești pe cea mai înaltă treaptă a podimului. Imnul cântă doar pentru locul I”, a spus Mircea Hondru, care a devenit campion european și cu echipa României la aceeași probă: ”Este al treilea Campionat European (CE) la care particip și este pentru prima dată când mi-am realizat un vis, acela să devin campion european la individual. Este prima oară când obțin două medalii de aur, la individual și pe echipe. La echipă ne-am confirmat valoarea, adică locul 1 obținut la CE anterior, din Finlanda. La individual sunt mulțumit de mine, mi-am făcut treaba până la capăt. Se putea și la tull să obțin un rezultat mare”.
Gândurile vasluianului se îndreaptă către Campionatul Mondial din acest an, unde vrea să obțină o altă medalie: ”Vreau să mă pregătesc cât mai bine și să vin acasă cu medalii și de la Mondiale. Consider că, dacă ne vom antrena mult, putem ajunge pe podium”.

Fără răspunsuri la "A treia oară a fost cu noroc!"