„Liga de Est” este de neoprit

Clubul ”Liga de Est” Vaslui a dovedit încă o dată că nu are rivali în România. Clubul coordonat de Mihai Hondru a ocupat locul I la seniori în clasamentul general al Campionatului Național de taekwon-do. Sportivii vasluieni au obținut 22 de medalii de aur, 19 de argint și 18 de bronz.

 22 medalii de aur, 19 de argint și 18 de bronz este zestrea sportivilor de la clubul „Liga de Est” Vaslui la finalul ediției din acest an a Campionatului Național de taekwon-do. Cea mai merituoși sunt: Andra Ghețeu, cu o medalie de aur la spargeri forță și una de argint la tull, Gabriela Babii, cu trei medalii de aur la seniori, în probele de tull, tehnici speciale și luptă individual, și una de bronz la spargeri forță, și Andrada Șalaru, cu o medalie de aur la luptă individual și una de argint la spargeri forță.

Aur la individual au mai obținut Cristian Popa, în proba de tull, centuri negre 3 Dan, și Georgian Manea, la luptă, și care la spargeri forță a urcat pe treapta a doua a podiumului.

De asemenea, Marcel Miron a câștigat proba de tul seniori, iar la tehnici speciale a obținut medalia de argint.

Ștefan Frățian a devenit vicecampion la luptă și tull, centuri negre 2 Dan.

Irinel Buraga are o medalie de argint la luptă seniori, Andrei Porgras a obținut argintul la luptă, iar la tehnici speciale și tull a urcat pe treapta a treia a podiumului, în timp ce Alin Zaharia a devenit vicecampion național la tull, centuri negre 3 Dan.

Pe echipe, CS “Liga de Est” a adunat cinci titluri: tull masculin (Irinel Buraga, Marcel Miron, Andrei Porgras, Ștefan Frățian, Alin Zaharia și Cristian Popa), luptă senioare (Gabriela Babii, Andra Ghețeu, Adelina Mihai și Andrada Șalaru), tehnici speciale feminin (Gabriela Babii, Andra Ghețeu, Adelina Mihai și Andrada Șalaru), tehnici speciale (Irinel Buraga, Marcel Miron, Andrei Porgras, Ștefan Frățian, Mircea Hondru și Cristian Popa), spargeri forță (Gabriela Babii, Andra Ghețeu, Adelina Mihai și Andrada Șalaru) și spargeri forță seniori (Georgian Manea, Marcel Miron, Andrei Porgras, Ștefan Frățian, Mircea Hondru și Cristian Popa). Grație acestor rezultate, clubul a ocupat primul loc în clasamentul general la seniori.

La juniori I, Mircea Hondru are două medalii de aur la individual, în probele de tehnici speciale și tull, în timp ce Adelina Mihai a obținut medalia de aur la luptă și argint, iar la tehnici speciale a urcat pe treapta a treia a podiumului.

Andrei Chiriac are o medalie de aur la luptă și una de argint la tull, iar Dragoș Chiriac este campion la tull și vicecampion la luptă.

De asemenea, Ana-Maria Hăisan a obținut două medalii de bronz la spargeri forță și tull.

Echipa masculină s-a clasat pe a doua poziție la juniori I, în probele de tull și tehnici speciale.

Pe cale de consecință, “Liga de Est” s-a situat pe locul 2 în clasamentul general la juniori.

La juniori II și III, clubul vasluian a obținut două medalii pe echipe, ambele de bronz, și 16 la individual, dintre care trei de aur, trei de argint și zece de bronz. Aurul a fost câștigat de Alin Constantin Moșuleț, la luptă juniori III, 10-12 ani, plus 55 kg, Dan Eduard Iacob, la luptă juniori III, 10-12 ani, și Eliza Ștefania Filip, la tehnici speciale junioare III, 8 ani.

Argint au obținut Amalia Teodora Codreanu (tehnici speciale), Sara Miruna Bogdan (tull) și Clara Indra Ipate (luptă). Medaliile de bronz au fost cucerite de Ștefania Elena Ungureanu, Miriam Ecaterina Ghinea, Amalia Teodora Codreanu, Maria Ciobeică, Delia Ioana Calancia, Rareș Balan, Ana Maria Zugravu, Sara Miruna Bogdan, Eliza Ștefania Filip și Codrin Mihai Burlacu.

“În urma rezultatelor obținute de sportivii noștri, cei mai buni vor fi selecționați în vederea alcătuirii lotului național de taekwon-do pentru participarea la Campionatul European de juniori și seniori, din luna aprilie, de la Sofia, Bulgaria. Această acțiune a fost posibilă cu sprijinul Primăriei Vaslui, Consiliului Județean și firmei Badotherm, cu care clubul derulează activități comune în ultimii ani, precum și al părinților sportivilor”, a declarat Mihai Hondru, președintele CS “Liga de Est” Vaslui.

Clubul vasluian a participat la Campionatul Național de la Iași cu 62 de sportivi, dintre care zece seniori, șase juniori I, opt juniori II și 38 de juniori III. Alături de ei s-au aflat trei arbitri și patru antrenori.

Fără răspunsuri la ""Liga de Est" este de neoprit"