Stagiul National pentru sportivi, antrenori si arbitri – Cluj

În perioada 20-22 ianuarie 2017, la Cluj Napoca, Clubul Liga de Est Vaslui a participat la Stagiul Național pentru sportivi, antrenori și arbitri organizat de Federația Română de Taekwon-do ITF.

Au participat 22 cluburi din Federația Română de Taekwon-do ITF cu 130 de sportivi la Stagiul Tehnic, 35 de antrenori la Cursul de perfecționare pentru antrenori și instructori și 88 de arbitri la Cursul de Arbitraj.

Sportivii clubului Liga de Est au participat la cursurile de Arbitraj (Mihai Hondru, Alin Zaharia, Popa Cristian), cursurile de Antrenori (Mihai Hondru, Alin Zaharia, Alexandru Coroi) și la stagiul Tehnic sportivii Gabriela Băbîi, Ana Maria Hăisan, Teodor Dumitrașcu și Dragoș Florea. 

 Acest stagiu a fost un bun prilej de pregătire și verificare a sportivilor vasluieni înaintea Campionatului Național pentru copii, juniori și seniori din 11-12 martie 2017 care se va desfășura la Iași și Campionatul European de Taekwon-do ITF, 19 aprilie – 23 aprilie 2017, Sofia – Bulgaria.

La finalul stagiului au susținut și promovat examenul pentru 1 dan sportivii Dragoș Florea, Teodor Dumitrașcu, Ana Maria Hăisan și Gabriela Băbîi iar domnul Alin Zaharia pentru gradul de 3 dan.

Mulțumiri pentru ajutorul acordat SC Pancris SRL, Consiliul Județean Vaslui, Primăriei Vaslui și SC Pancarprod SRL, SC Badotherm-AMC Vaslui,  și tuturor persoanelor implicate în dezvoltarea taekwon-do-ului în județul Vaslui.

Fără răspunsuri la "Stagiul National pentru sportivi, antrenori si arbitri - Cluj"