CUPA DE TOAMNA – Taekwon-do ITF

Duminică, 06 noiembrie 2016, în sala de sport a Liceului Emil Racoviță, C.S. Liga de Est Vaslui a organizat Cupa de Toamnă la Taekwon-do ITF

Sportivii au participat la trei probe de concurs, tull, tehnici speciale și luptă un număr de 110 sportivi, fete si baieti, până în 18 ani, fiind arbitrați de 8 arbitri.

Arbitrajul a fost asigurat de antrenorii și sportivii clubului, deținători de centură neagră, care sunt și arbitri naționali: Mihai Hondru, Alin Zaharia, Mircea Hondru, Maria Popa, Coroi Alexandru și Miron Sorin (clubul Kwangae Iași). Arbitrajul a fost efectuat cu sistemul electronic omologat în competițiile naționale și internaționale, din dotarea Federației Române de Taekwon-do ITF, căreia îi mulțumim pentru sprijin.

Sportivii au fost premiați cu diplome, medalii și cupe pentru cel mai bun sportiv pe fiecare categorie de vâstă.

Competiția a fost organizată pentru selecția și evaluarea sportivilor din cadrul clubului în vederea participării la Cupa României de Taekwon-do ITF ce se va desfășura la Sibiu în perioada 18-20 noiembrie 2016.

 

Felicitari sportivilor pentru rezultatele obtinute!

 

Mulțumim Consiliului Județean Vaslui, Primariei Vaslui, Federației Române de Taekwon-do ITF, parinților pentru sprijinul acordat în organizare și pentru susținerea tinerilor practicanți de taekwon-do, arbitrilor și tuturor celor implicați în această manifestare sportivă!

Fără răspunsuri la "CUPA DE TOAMNA - Taekwon-do ITF"