STAGIU INTERNATIONAL DE TAEKWON-DO ITF

În perioada 16-18 septembrie 2016, la Sibiu, Clubul Liga de Est a participat la Stagiul Internațional pentru sportivi, antrenori și arbitri, organizat de Federația Română de Taekwon-do ITF și Clubul Sportiv Puma Sibiu, invitat fiind master WILLEM JACOB BOS IX dan, Directorul Consiliului Federal al ITF.

Sportivii clubului Liga de Est participanți la stagiu au fost: Clara Ipate, Laura Munteanu, Cosmin Mihăilescu, Ianis Jitaru, Tudor Mihulcă, Dragoș Florea, Teodor Dumitrașcu, Dragoș Chiriac, Andrei Chiriac, Mircea Hondru, Georgian Manea, Marcel Miron și Mihai Hondru.

 Acest stagiu a fost un bun prilej de pregătire și verificare a sportivilor vasluieni înaintea participării la Cupa Mondială din Budapesta, 12-16 octombrie 2016 și Cupa României pentru copii, juniori și seniori, Sibiu, 18-20 noiembrie 2016.

La finalul stagiului au susținut și promovat examenul pentru 1 dan sportivii Andrei Chiriac și Dragoș Chiriac, iar domnul Cristian Popa pentru gradul de 3 dan.

Mulțumiri pentru ajutorul acordat Consiliul Județean Vaslui, Primăriei Vaslui și SC Pancarprod SRL, SC Badotherm-AMC Vaslui, SC Pancris SRL și tuturor persoanelor implicate în dezvoltarea taekwon-do-ului în județul Vaslui.

Fără răspunsuri la "STAGIU INTERNATIONAL DE TAEKWON-DO ITF"