Debut cu aur!

La prima participare într-o competiție internațională, vasluianca Miruna Lupașcu a obținut medalia de aur la Europenele de taekwon-do de la Tampere (Finlanda).

Vasluianca Miruna Lupașcu nu va uita așa de curând participarea la Campionatul European de taekwon-do de la Tampere (Finlanda). Sportiva CS “Liga de Est” Vaslui a fost vizibil emoționată în momentul când a călcat pe saltea, însă a contribuit din plin la aurul european obținut de echipa feminină de junioare a României în proba de tehnici speciale.
“A fost ceva unic, care îți dă fiori. Am participat pentru prima oară la un campionat european. Sper să mai pot trăi asemenea evenimente. Îmi doresc ca a doua oară să obțin rezultate și mai bune”, a spus campioana.
Ea încă mai are emoții când vine vorba de urcarea pe cea mai înaltă treaptă a podiumului: “E un sentiment aparte, mai ales când îți cântă imnul țării tale. N-am să uit niciodată acest moment”.
Miruna Lupașcu i-a găsit un loc special primei medalii obținute într-o competiție internațională: “Am așezat-o la loc de cinste, lângă certificatul de centură. Sper să mai am ocazia să pun și alte medalii”.

Fără răspunsuri la "Debut cu aur!"