Cei mai buni din România

Andra Ghețeu, Åžtefan Frățian și Adelina Mihai au fost declarați cei mai buni sportivi de la Cupa României la taekwondo. De asemenea, echipa de seniori a CS “Liga de Est” Vaslui a fost considerată cea mai bună din competiție.

Ediția din acest an a Cupei României la tekwondo a adus în prim-plan CS “Liga de Est” Vaslui, care a obținut cele mai bune rezultate dintre cluburile participante în competiție. Cei 27 de sportivi, dintre care nouă seniori, 11 juniori și opt copii, s-au întors acasă cu 54 de medalii, dintre care 22 de aur, 14 de argint și 18 medalii de bronz.
Campionii acestei competiții au fost Andra Ghețeu, Åžtefan Frățian și Adelina Mihai.
Andra Ghețeu a obținut aurul, la individual, la spargeri forță, luptă și tull, iar cu echipa, la spargeri forță, luptă și tehnici speciale. Aceste performanțe i-au adus titlul de cea mai bună senioară.
Cel mai bun senior a fost declarat Åžtefan Frățian, care a câștigat medaliile de aur la luptă, atât la individual, cât și cu echipa. Tot cu echipa, sportivul vasluian a obținut aurul la tull și argint la tehnici speciale și spargeri forță. La individual, Åžtefan Frățian are și două medalii de bronz la spargeri forță și tull.
La juniori, Adelina Mihai este câștigătoarea competiției la spargeri forță și tull. Cu echipa, junioara de la CS “Liga de Est” a obținut aur la tull, luptă și tehnici speciale. Ea are și două medalii de argint la tehnici speciale și spargeri forță, cu echipa și a fost declarată cea mai bună junioară a competiției.
Performanțele obținute de sportivii de la CS “Liga de Est” Vaslui le-au adus o clasare pe primul loc în clasamentul general pe echipe la seniori.

Fără răspunsuri la "Cei mai buni din România"