CUPA „TAEKWON-DO PENTRU TINERI” – VASLUI

Vineri, 13 noiembrie 2015, in sala de sport a Liceului Emil Racovita, C.S. Liga de Est Vaslui a organizat Cupa de toamnă ”Taekwon-do pentru tineri”.

Au participat la trei probe de concurs, tull, tehnici speciale si lupta un numar de 90 sportivi, fete si baieti, 60 portivi la juniori III (- 12 ani), 8 sportivi juniori II (12-14 ani) si 13 sportiv juniori I (14-18 ani). Sportivii au fost premiati cu diplome si medalii.

Competitia a fost organizata pentru selectia sportivilor din cadrul clubului in vederea participarii la Cupa Romaniei de Taekwon-do ITF ce se va desfasura la Oradea in perioada 21-22 noiembrie 2015. A fost format un lot de peste 29 sportivi care vor participa la 5 probe de concurs, individual si pe echipe (tull, lupta, tehnici speciale, spargeri forta, lupta traditionala).

Felicitari sportivilor pentru rezultatele obtinute!

Multumim Consiliului Judetean Vaslui și Primariei Vaslui parintilor pentru sprijinul acordat in organizare si pentru sustinerea tinerilor practicanti de taekwon-do, arbitrilor si tuturor celor implicati in aceasta manifestare sportiva!

Fără răspunsuri la "CUPA "TAEKWON-DO PENTRU TINERI" - VASLUI"