Felicitați de primar

Cei zece sportivi și antrenorul CS “Liga de Est” Vaslui, care au participat cu lotul României la Campionatul European de taekwon-do, au fost felicitați de municipalitatea vasluiană și asigurați că performanța va fi mereu recompensată pe măsură.

Primarul Vasile Pavăl a ținut să-i felicite într-un cadru festiv pe cei zece sportivi și antrenorul de la CS “Liga de Est” Vaslui, care au obținut performanțe remarcabile la Campionatul European de taekwon-do, contribuind decisiv la clasarea României pe locul cinci pe națiuni.
“La Federație, de un an, există o echipă nouă, iar acest lucru se observă și în rezultate. La Europene am obținut multe medalii la individual, ceea ce nu s-a întâmplat la edițiile anterioare. Sunt rezultate care pe mine, ca antrenor, mă încântă. Consider că am avut o evoluție excelentă la Motherwell”, a spus Mihai Hondru, președintele CS “Liga de Est” și antrenor federal.
Edilul Vasluiului nu a rămas indiferent la performanțele sportivilor de la “Liga de Est” și le-a promis că vor avea toată susținerea Consiliului Local pentru organizarea Campionatului Național de taekwon-do de anul viitor: “Am fost alături de dumneavoastră cât am putut. Pentru anul viitor, vom încerca să vă susținem din nou, poate mult mai consistent, ținând cont că vom aduce Campionatul Național la Vaslui. Dorim să arătăm că suntem gazde bune”.
Primarul Vasile Pavăl a mai promis o surpriză pentru anul viitor, astfel încât clubul vasluian să aibă condiții foarte bune de pregătire: “Sperăm ca, la sfârșitul lunii aprilie, cel târziu luna mai, să finalizăm investiția la o sală de sport, pe care să o folosiți la antrenamente. Åžtim că vă pregătiți pe unde puteți, însă de anul viitor veți avea «propria casă»”.
Reamintim că, la Campionatul European, Marcel Miron a obținut pentru a opta oară medalia de aur în proba de tehnici speciale. El a câștigat titlul european și cu echipa României, la tehnici speciale. Pentru această medalie au mai contribuit Andrei Porgras și Åžtefan Frățian.
La juniori, Adelina Mihai a câștigat proba de spargeri forță, devenind campioană europeană. Vasluianca mai are o medalie de bronz, obținută în proba de luptă, categoria -55 kg. De asemenea, cu echipa, Adelina Mihai a devenit vicecampioană europeană la spargeri forță, din lot făcând parte și Maria Teodora Popa.
La seniori, Andra Larisa Ghețeu este vicecampioană europeană cu echipa României la spargeri forță, din lot făcând parte și Amalia Andrada Åžalaru.
Tot pe echipe, Georgian Manea, Andrei Porgras și Åžtefan Frățian sunt medaliați cu argint la spargeri forță.

Fără răspunsuri la "Felicitați de primar"