STAGIU DE PERFECTIONARE SPORTIVI, ARBITRI SI ANTRENORI

In perioada 18-20 septembrie 2015, la Sibiu vor participa 18 sportivi ai C.S. Liga de Est Vaslui la Cursul de Perfectionare, Seminarul de Arbitraj si Stagiul Tehnic pentru instructori, antrenori si sportivi de taekwon-do ITF.

Seminarul International este organizat de Federatia Romana de Taekwon-do ITF si Clubul Sportiv Puma Sibiu, invitat fiind domnul JUREK JEDUT VII dan, directorul tehnic al Asociatiei Poloneze de Taekwon-do ITF, antrenor al celebrului sportiv Jaroslaw Suska, de 5 ori campion mondial si de 19 ori campion european.

Acest stagiu este un bun prilej de pregatire si verificare a sportivilor vasluieni inaintea Campionatului EUROPEAN de Taekwon-do ITF, 21-27 OCTOMBRIE 2015, Scotia si a Cupei Romaniei din 13-15 noiembrie 2015 si

Sportivii clubului vor participa la cursurile de Arbitraj (10 sportivi), cursurile de Antrenori (4 sportivi) si vor examinati pentru avansarea in grad (1 sportiv pentru 1 dan si 2 sportivi pentru 2 dan).

Multumiri pentru ajutor acordat Primariei Vaslui, Consiliul Judetean Vaslui si SC Badotherm-AMC Vaslui, si tuturor persoanelor implicate in dezvoltarea taekwon-do-ului in judetul Vaslui.

Fără răspunsuri la "STAGIU DE PERFECTIONARE SPORTIVI, ARBITRI SI ANTRENORI"