Cei mai buni din țară

CS “Liga de Est” Vaslui a fost cea mai valoroasă echipă participantă la Cupa Choi la taekwondo.

CS “Liga de Est” Vaslui și-a trecut în palmares un nou trofeu. Sportivii pregătiți de Mihai Hondru au câștigat Cupa Choi la taekwondo, turneu la care clubul vasluian a participat cu 20 de concurenți, doi antrenori și patru arbitri. Cele 20 de locuri I, 13 locuri II și 12 locuri III i-au adus Vasluiului locul I în clasamentul general pe cluburi, locul I în clasamentul general la seniori și locul I în clasamentul general la juniori.
Andra Ghețeu a fost declarată cea mai bună senioară, iar Åžtefan Frățian, cel mai bun seniori. La juniori, cei mai buni au fost vasluienii Adelina Mihai și Andrei Chiriac.
Locurile I au fost obținute de Alexandru Matei (tull), Bayrak Aylin (luptă individual), Chiriac Andrei (tull), Adelina Mihai (tehnici speciale), Cosmin Butnaru (spargeri forță), Maria Popa (spargeri forță), Adelina Mihai (luptă), Andrei Chiriac (luptă), Miruna Lupașcu (luptă), Maria Popa (luptă), Alin Zaharia (tull), Andra Ghețeu (tull), Åžtefan Frățian (luptă), Georgian Manea (luptă), echipa junioare I (tehnici speciale, luptă), echipa juniori I (spargeri forță), Adelina Mihai (luptă), echipa de seniori (spargeri forță, luptă).
“Mulțumim Primăriei Vaslui, Consiliului Județean, Direcției pentru Sport și Tineret, Badotherm, Pentalog, Liceului «Emil Racoviță» pentru sprijinul acordat sportivilor concurenți la această competiție și la toate activitățile la care au participat și la care vor participa sportivii CS «Liga de Est» în anul competițional 2015. În urma rezultatelor obținute de sportivii clubului nostru, vor fi selecționați cei mai buni în vederea alcătuirii lotului național de taekwon-do ITF al României pentru participarea la Campionatul European de juniori I și seniori din 25 octombrie 2015, din Scoția”, a declarat Mihai Hondru, președintele CS “Liga de Est” Vaslui.

Fără răspunsuri la "Cei mai buni din țară"