Campionii, felicitați de primar

Campionii, felicitați de primar

Performanțele vasluienilor din lotul României care a participat la Campionatele Mondiale de taekwondo nu au fost ignorate de autoritățile locale. Primarul Vasile Pavăl i-a felicitat pe sportivi, considerându-i adevărați ambasadori ai Vasluiului.

Vasluienii Marcel Miron, Cristi Popa, Maria Popa, Adelina Mihai, Andra Ghețeu, Georgian Manea, Åžtefan Frățian, Andrei Porgras, Mircea și Mihai Hondru au fost primiți într-un cadru festiv de primarul Vasile Pavăl, care a ținut să-i felicite pentru performanțele obținute la Campionatele Mondiale. Cei nouă sportivi fac parte din lotul României, iar la Mondiale au cucerit numai medalii de aur.
Primarul i-a catalogat drept adevărați ambasadori ai Vasluiului: “Sunt niște reprezentanți de cinste ai Vasluiului pentru că de la orice concurs la care au participat s-au întors cu rezultate excepționale. Mai presus de orice, pun imaginea Vasluiului în prim plan. Peste tot ei spun că sunt din Vaslui și se mândresc cu acest lucru. Am ținut să-i felicit și să-i asigur că Primăria Vaslui și Consiliul Local îi vor sprijini ori de câte ori va fi nevoie. Merită aplaudați pentru performanțele obținute”.
Sportivii i-au mulțumit primarului și au promis că vor reveni cu noi medalii de la competițiile viitoare.
“E o încântare să fii felicitat personal de domnul primar. Avem deja o colaborare deosebită între club și primărie, parteneriat ce culege roadele prin rezultatele obținute de sportivii noștri la Mondiale”, a declarat Mihai Hondru, președintele CS “Liga de Est” și antrenor federal.
Reamintim că, la juniori, Maria Popa a obținut cea mai bună performanță la individual, devenind campioană mondială la spargeri forță și a avut o contribuție decisivă la medalia de aur pe echipe la aceeași probă.
Adelina Mihai este campioană mondială cu echipa în probele de sprageri forță și tehnici speciale, iar Mircea Hondru a urcat pe cea mai înaltă treaptă cu echipa la tehnici speciale.
La seniori, Marcel Miron este campion mondial cu echipa la tehnici speciale, iar la individual s-a aflat între primii șase din lume.
Andra Ghețeu este campioană mondială la spargeri forță cu echipa, iar la individual s-a clasat pe locul șase.
Åžtefan Frățian și Georgian Manea au contribuit decisiv la obținerea titlului mondial pe echipe la spargeri forță, iar Andrei Porgras este campion mondial cu echipa la tehnici speciale. Cristian Popa a participat onorabil la tull individual seniori 2 dan