Participare Liga de Est la CAMPIONATUL NATIONAL de taekwon-do ITF pentru JUNIORI si SENIORI

In perioada 27 februarie – 01 martie 2015, Clubul LIGA DE EST – Vaslui va participa la CAMPIONATUL NATIONAL DE TAEKWON-DO ITF pentru juniori si seniori Petrosani, cu o delegatie sportiva de 21 persoane, din care 10 juniori, 11 seniori, 2 antrenori si 4 arbitri.

Sportivii vor participa la toate probele din concurs, respectiv tull, lupta, tehnici speciale, spargeri, lupta traditionala, atat la individual cat si la echipe.

Aceasta competitie are o importanta in vederea selectionarii sportivilor in Lotul National pentru participarea la Campionatului Mondial de Taekwon-do ITF, 27-31 mai 2015, Jesolo – Italia si Campiooantul European de Taekwon-do ITF, octombrie 2015, Glasgow – Scotia.

La aceasta competitie vor participa peste 150 sportivi din 17 cluburi afilitate la Federatia Romana de Taekwondo ITF din Romania.

Multumim pentru ajutorul acordat Primariei Vaslui si SC Badotherm-AMC Vaslui, Consiliul Judetean Vaslui, DJST Vaslui, Liceului Emil Racovita si tuturor persoanelor implicate in dezvoltarea taekwon-do-ului in judetul Vaslui.

Le dorim succes sportivilor!

Fără răspunsuri la "Participare Liga de Est la CAMPIONATUL NATIONAL de taekwon-do ITF pentru JUNIORI si SENIORI"