Stagiul National pentru sportivi, antrenori si arbitri

In perioada 22-24 ianuarie 2015, la Cluj, Clubul Liga de Est a participat la Stagiul National pentru sportivi, antrenori si arbitri organizat de Federatia Romana de Taekwon-do ITF.

Au participat 21 cluburi din Federatia Romana de Taekwon-do ITF cu 98 de sportivi la Stagiul Tehnic, 28 de antrenori la Cursul de perfectionare pentru antrenori, 59 de arbitri la Cursul de Arbitraj si 15 de sportivi pentru Examenul de centura neagra 1 dan, 2 dan si 3 dan.

Sportivii clubului Liga de Est au participat la cursurile de Arbitraj (Mihai Hondru, Alin Zaharia, Cristian Popa, Mircea Hondru), cursurile de Antrenori (Mihai Hondru, Alin Zaharia, Cristian Popa) si 3 sportivi au sustinut examenul de centura neagra 1 dan (Mihai Adelina, Butnaru Cosmin, Andrei Porgras), pentru examenul de centura neagra 2 dan (Mircea Hondru).

 Acest stagiu a fost un bun prilej de pregatire si verificare a sportivilor vasluieni inaintea Campionatului National pentru juniori si seniori din 27 feb – 01 martie 2015 si Campionatului Mondial de Taekwon-do ITF, 27-31 mai 2015, Jesolo – Italia.

Multumiri pentru ajutor acordat Primariei Vaslui si SC Badotherm-AMC Vaslui, Consiliul Judetean Vaslui si tuturor persoanelor implicate in dezvoltarea taekwon-do-ului in judetul Vaslui.

Felicitari tuturor sportivilor pentru rezultatele obtinute si succes in competitiile urmatoare – Campionatul National din 27 februarie – 01 martie 2015 si Campionatul Mondial din Italia 2015!

Fără răspunsuri la "Stagiul National pentru sportivi, antrenori si arbitri"