Participare Liga de Est la Stagiu National pentru sportivi, antrenori si arbitri

In perioada 22-24 ianuarie 2015, la Cluj, Clubul Liga de Est va participa la Stagiul National pentru sportivi, antrenori si arbitri organizat de Federatia Romana de Taekwon-do ITF.

Din Vaslui vor participa 9 persoane dintre care 3 antrenori (Mihai Hondru, Alin Zaharia, Cristian Popa) vor participa la cursurile pentru antrenori, 5 arbitri (Mihai Hondru, Alin Zaharia, Cristian Popa, Stefan Fratian, Mircea Hondru) vor participa la cursurile de arbitraj si toti 9 (Mihai Hondru, Alin Zaharia, Cristian Popa, Stefan Fratian, Mircea Hondru, Mihai Adelina, Elena Moga, Butnaru Cosmin, Andrei Porgras) vor participa la stagiu tehnic pentru sportivi si antrenori. La terminarea stagiului vor fi examinati pentru avansarea in grad (3 sportivi pentru 1 dan si 2 sportivi pentru 2 dan).

Acest stagiu este un bun prilej de pregatire si verificare a sportivilor vasluieni inaintea Campionatului National pentru juniori si seniori din 27 feb – 01 martie 2015 si Campionatului Mondial de Taekwon-do ITF, 27-31 mai 2015, Jesolo – Italia.

Multumiri pentru ajutor acordat Primariei Vaslui si SC Badotherm-AMC Vaslui, Consiliul Judetean Vaslui si tuturor persoanelor implicate in dezvoltarea taekwon-do-ului in judetul Vaslui.

Succes tuturor sportivilor!

Fără răspunsuri la "Participare Liga de Est la Stagiu National pentru sportivi, antrenori si arbitri"