INTERNATIONAL INSTRUCTOR COURSE (IIC) DE TAEKWON-DO ITF, VIENA – AUSTRIA

In perioada 26-28 septembrie 2014, la Viena, C.S. Liga de Est Vaslui, prin domnul Mihai Hondru, imprena cu alte 3 cluburi din tara (Delta Cluj, Dragonul Baia Mare, Sulsa Vaslui) au reprezentat Romania la a 96 editie a IIC (International Instructor Course).

Seminarul a fost condus de Comitetului Tehnic al I.T.F. (International Taekon-do Federation) format din GM Hector Marano 9 dan, GM Willem Jacob Bos 9 dan, GM Kim Lang Ung 9 dan. La acest seminar au fost prezenti un numar de 163 de participanti, din care 9 Master, din Argentina, Germania, Anglia, Franta, Finlanda, Italia, Kargastan, Luxemburg, Republica Moldova, Olanda, Norvegia, Polonia, Suedia, Scotia, Elvetia, Cehia, Ungaria, Austria, Romania.

Seminarul a avut si o sectiune pentru predarea taekwon-do la copii, Taekwon-do Kids, condusa de Donato Nardizzi 8 dan, cu metode de antrenament care urmaresc dezvoltarea psiho-motorie a practicantilor cu varste mici.

Domnul Mihai Hondru a sustinut si promovat examenul de 5 dan impreuna cu alti 3 participanti din Romania, Moldova si Finlanda, cu comisia de examinare formata din Grand Master Thomas MacCallum 9 dan, Master Paul Weiler 8 dan si Master Laszlo Harmat 8 dan.

Multumim pentru ajutorul acordat Primariei Vaslui si SC Badotherm-AMC Vaslui, Consiliul Judetean Vaslui si tuturor persoanelor implicate in dezvoltarea taekwon-do-ului in judetul Vaslui.

Fără răspunsuri la "INTERNATIONAL INSTRUCTOR COURSE (IIC) DE TAEKWON-DO ITF, VIENA - AUSTRIA"