Seminar International Thomaz Barada, Cursul de Perfectionare, Seminarul de Arbitraj si Stagiul Tehnic

In perioada 19-21 septembrie 2014, la Sibiu au participat 16 sportivi ai C.S. Liga de Est Vaslui la Cursul de Perfectionare, Seminarul de Arbitraj si Stagiul Tehnic pentru instructori, antrenori si sportivi de taekwon-do ITF.

Au participat 15 cluburi din Federatia Romana de Taekwon-do ITF cu 115 sportivi la Seminar International cu Thomas Barada, 10 antrenori la Cursul de perfectionare pentru antrenori, 28 de arbitri la Cursul de Arbitraj si 24 de sportivi pentru Examenul de centura neagra.

Sportivii clubului Liga de Est au participat la cursurile de Arbitraj (Alin Zaharia, Cristian Popa, Stefan Fratian, Mircea Hondru), cursurile de Antrenori (Mihai Hondru) si 3 sportivi au sustinut examenul de centura neagra 1 dan (Miruna Lupascu, Maria Popa, Bogdan Popa), pentru examenul de centura neagra 2 dan (Alin Zaharia, Alexandru Coroi, Cristian Popa, Bogdan Ciulu) si pentru examenul de 5 dan a fost preexaminat Mihai Hondru. Domnul Mihai Hondru va participa la IIC (International Instructor Course) in perioada 26-28 septembrie, Viena – Austria, unde va sustine si exemnul de 5 dan cu Comitetului Tehnic al ITF (International Taekon-do Federation) format din GM Hector Marano 9 dan, GM Willem Jacob Bos 9 dan, GM Kim Lang Ung 9 dan.

Multumim pentru ajutorul acordat Primariei Vaslui si SC Badotherm-AMC Vaslui, Consiliul Judetean Vaslui, Pentalog SA si tuturor persoanelor implicate in dezvoltarea taekwon-do-ului in judetul Vaslui.

Felicitari tuturor sportivilor pentru rezultatele obtinute si succes in competitiile urmatoare – Cupa Romaniei din noiembrie, Campionatul National din martie 2015 si Campionatul Mondial din Italia 2015!

Fără răspunsuri la "Seminar International Thomaz Barada, Cursul de Perfectionare, Seminarul de Arbitraj si Stagiul Tehnic"