Seminar International, Cursul de Perfectionare, Seminarul de Arbitraj si Stagiul Tehnic

In perioada 19-21 septembrie 2014, la Sibiu vor participa 16 sportivi ai C.S. Liga de Est Vaslui la Cursul de Perfectionare, Seminarul de Arbitraj si Stagiul Tehnic pentru instructori, antrenori si sportivi de taekwon-do ITF.

Seminarul International este organizat de Federatia Romana de Taekwon-do ITF si Clubul Sportiv Puma Sibiu, invitat fiind domnul Thomaz Barada V dan, 6 titluri de Campion European si 3 titluri de Campion Mondial la lupta individual in taekwon-do ITF.

Acest stagiu este un bun prilej de pregatire si verificare a sportivilor vasluieni inaintea Cupei Romaniei din 14-16 noiembrie 2014 si Campionatului Mondial de Taekwon-do ITF, aprilie 2015, Italia.

Sportivii clubului vor participa la cursurile de Arbitraj (5 sportivi), cursurile de Antrenori (2 sportivi) si vor examinati pentru avansarea in grad (4 sportivi pentru 1 dan si 4 sportivi pentru 2 dan).

Multumiri pentru ajutor acordat Primariei Vaslui si SC Badotherm-AMC Vaslui, Consiliul Judetean Vaslui si tuturor persoanelor implicate in dezvoltarea taekwon-do-ului in judetul Vaslui.

Succes tuturor sportivilor!

Fără răspunsuri la "Seminar International, Cursul de Perfectionare, Seminarul de Arbitraj si Stagiul Tehnic"