REZULTATE CAMPIONATUL NATIONAL DE TAEKWON-DO I.T.F. JUNIORI III SI JUNIORI II”, 09 – 11.05.2014, SIBIU, si TKD CHAMPIONS LEAGUE

Rezultate la CAMPIONATUL NATIONAL DE TAEKWON-DO I.T.F. JUNIORI III SI JUNIORI II, 09 – 11 mai 2014, SIBIU nu au intarziat sa apara pentru sportivii participanti. Clubul LIGA DE EST – Vaslui a participat cu o delegatie sportiva de 27 persoane, formata din 16 copii, 4 arbitri, 3 antrenori si numerosi suporteri.

Sportivii au participat la toate probele din concurs, respectiv tull echipa, lupta individual, tehnici speciale. La acessta competitie au participat peste 150 sportivi de la 15 cluburi afilitate la Federatia Romana de Taekwondo ITF din Romania.

Locul I – Echipa tul masculin copii formata din Tudor Vatavu, Dragos Florea, Sebastian Birleanu, Teodor Dumitrascu, Dragos Chiriac, si  Stefan Stroescu

Locul II – Aylin Bayrak lupta copii fem. 8-10 ani, – 30 kg

Locul II – Teodor Dumitrascu lupta copii masc. 12-14 ani , – 42 kg

Locul II – Ana Maria Haisan lupta fem.12-14 ani – 50 kg

Locul II – Alin Mosulet lupta copii masc. 8-10 ani, + 40 kg

 

Locul III – Denisa Filip lupta copii fem 6-8 ani

Locul III – Denisa Filip tul copii fem. 6-8 ani

Locui III – Aylin Bayrak tul copii fem 8-10 ani

Locul III – Matei Viziteu lupta copii masc 8-10 ani, – 32 kg

Locul III – Luca Ferraris lupta copii masc. 8-10 ani, – 40kg

Locul III – Dragos Florea lupta copii masc.10-12 ani, – 35 kg

Locul III – Dragos Chiriac lupta copii masc. 12-14 ani, -50 kg

Au avut o comportare frumoasa si sportivii: Darius Viziteu, Tudor Mihulca, Georgian Ogrinji, Bogdan Paduraru, care au participat pentru prima data la un Campionat National.

 

 

In paralel s-a desfasurat si Taekwon-do Champions League, intrecere destinata celor mai buni si competitivi seniori. Acestia au participat la patru probe deconcurs (tull, lupta, tehnici speciale si spargeri forta).

Alin zaharia – locul I tul

Cristian Popa – locul II tul

Stefan Fratian – loul III spargeri forta

In Clasamentul General al Taekwon-do Champions League, Locul III  a fost ocupat de Alin Zaharia dupa finalizarea tuturor probelor de concurs.

Aceasta actiune a fost sustinuta de Consiliul Judetean Vaslui, Primaria Vaslui,  DJST Vaslui, S.C. PANCARPROD VASLUI, S.C. FILVAS SERVCOM VASLUI, Liceul Emil Racovita, institutii cu care C.S. Liga de Est deruleaza activitati comune in ultimii ani.

Multumim domnilor Dumitru Buzatu, Vasile Paval,Iacob Dan, Filip Ciprian, Stoian Mihai Alexandru si Daniel Hulubei pentru sprijinul si întelegerea acordate copiilor care practicã acest sport.

Felicitari sportivilor pentru rezultatele obtinute!

Fără răspunsuri la "REZULTATE CAMPIONATUL NATIONAL DE TAEKWON-DO I.T.F. JUNIORI III SI JUNIORI II", 09 - 11.05.2014, SIBIU, si TKD CHAMPIONS LEAGUE"