Maria Iftene și Marcel Miron, cei mai buni sportivi vasluieni în 2013

Astăzi, în prezența fostei mare gimnaste Andreea Răducan, Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST) Vaslui i-a premiat pe cei mai buni sportivi ai anului 2013.

La disciplinele olimpice, premiul cel mare a fost adjudecat de atleta Maria Iftene, iar la disciplinele neolimpice, laurii i-a primit karatistul Marcel Miron.

Cu un viitor promițător grație rezultatelor remarcabile obținute în acst an, Maria Iftene se anunță a fi o a doua Mirela lavric sau Larisa Arcip a atletismului vasluian. Tânăra ateltă a reușit să își adauge în vitrina cu trofee multiple titluri naționale, un titlu de campioană balcanică și o medalie de aur la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

La categoria neolimpică, titlul de sportivul anului a fost atribuit de Marcel Miron, cel care a reușit să obțină în acest an cel de-al 11-lea titlu european la Taekwondo.

De asemenea, DJST a oferit și câteva titluri de excelență unor oameni care au avut merite deosebite în promovarea sportului vasluian. Printre aceștia se numără Adrian Porumboiu, Andreea Răducan, Neculai Postolache, Liviu Gugleș și Paul Popescu (post mortem). Cei mai merituoși sportivi au primit diplome, cupe și premii în bani.

Fără răspunsuri la "Maria Iftene și Marcel Miron, cei mai buni sportivi vasluieni în 2013"