C.S. LIGA DE EST VASLUI – PARTICIPARE LA STAGIUL INTERNATIONAL DE TAEKWON-DO I.T.F.

In perioada 20-22 septembrie 2013, la Sibiu, au participat 21 sportivi ai C.S. Liga de Est Vaslui la Cursul de Perfectionare, Seminarul de Arbitraj si Stagiul Tehnic pentru instructori, antrenori si sportivi de taekwon-do ITF.

La acest seminar au participat aproximativ 100 sportivi, fiind organizat de Clubul Sportiv Puma Sibiu si Federatia Romana de Taekwon-do ITF invitati Katya si Oleg Solovey, antrenorul echipei nationale a Ukrainei, campioni europeni si mondiali taekwon-do ITF.

Tot cu ocazia acestui eveniment C.S. LIGA DE EST a fost invitata sa faca o demonstratie de taekwon-do in pauza meciului din cadrul Cupei Romaniei la Baschet masculin, bun prilej pentru promovarea si dezvoltarea taekwon-do-ului in Romania.

Acest stagiu a fost un bun prilej de pregatire si verificare a sportivilor inaintea Campionatului Mondial de taekwon-do ITF, 23-27 octombrie 2013, Benidorm, Spania. La Campionatul Mondial din Spania, CS Liga de Est Vaslui va avea un reprezentant in lotul Romaniei pe Marcel Miron, multiplu campion european si vicecampion mondial la proba de tehnici speciale.

La acest seminar a sustinut si promovat examenul de avansare in grad sportivul Cristian Teaca  2 dan ITF, 2 sportivi au participat la cursurile de antrenori (Cristian Popa si Bogdan Ciulu) si 4 sportivi la stagiul de arbitraj (Cristian Popa, Stefan Fratian, Dragos Andurnachi si Mircea Hondru).

Sportivi participanti:

– Mihai Hondru – antrenor, sportiv echipa demonstrativa

– Marcel Miron – sportiv,  echipa demonstrativa

– Cristian Teaca – sportiv, echipa demonstrativa, examen 2 dan

– Alexandru Coroi – sportiv, echipa demonstrativa

– Georgian Manea – sportiv, echipa demonstrativa

– Cristian Popa – sportiv, arbitru, antrenor

– Stefan Fratian – sportiv, arbitru

– Bogdan Ciulu – sportiv, antrenor

– Mircea Hondru – sportiv, arbitru

– Dragos Andurnachi – sportiv, arbitru

– Bogdan Popa – sportiv, echipa demonstrativa

– Andrei Porgras – sportiv, echipa demonstrativa

– Maria Popa – sportiv

– Elena Moga – sportiv

– Ruxandra Botez – sportiv

– Andrei Mocanu – sportiv

– Ciprian Zaharia – sportiv

– 4 suporteri

Felicitari tuturor sportivilor si multumiri pentru ajutor acordat in acesti ani Consilului Judetean Vaslui, Primariei Vaslui, DJTS Vaslui si tuturor persoanelor implicate in dezvoltarea taekwon-do-ului in judetul Vaslui.

Fără răspunsuri la "C.S. LIGA DE EST VASLUI - PARTICIPARE LA STAGIUL INTERNATIONAL DE TAEKWON-DO I.T.F."