STAGIU TEHNIC TAEKWON-DO WTF – SOVATA 2013

In perioada 19-28 iulie 2013, in localitatea Sovata, a avut loc Stagiul Tehnic National de taekwondo WTF pentru sportivi, antrenori si arbitri.

Din cadrul clubului Liga de Est a participat Mihai Hondru ca antrenor si Stefan Fratian ca sportiv si arbitru.

Acestia au reprezentat cu succes Clubul Sportiv VIITORUL Vaslui, club la care sunt legitimati in sportul olimpic TAEKWONDO WTF, impreuna cu alti 30 sportivi.

Dupa 7 zile de antrenamente teoretice si practice d-l Stefan Fratian a obtinut nota de trecere la examenul scris si la cel practic pentru arbitri taekwondo WTF, iar d-l Mihai Hondru pentru instructor taekwondo WTF.

Multumim Federatiei Romane de Taekwondo WTF pentru buna organizare si seriozitatea stafului tehnic care coordonat activitatile stagiului de pregatire pe toata perioada acestuia, mentionand ca este a doua participare a CS Viitorul Vaslui la o pregatire pe plan national la o disciplina sportiva olimpica.

Deplasarea si taxele de participare la stagiu au fost suportate de CS VIITORUL VASLUI sub conducerea d-lui Director ALIOSA AXINTE, caruia ii multumim pentru sprijinul acordat si punerea la dispozitie a bazei sportive pentru antrenarea sportivilor legitimati la club.

 

Fără răspunsuri la "STAGIU TEHNIC TAEKWON-DO WTF - SOVATA 2013"