SALBA DE MEDALII

NU MAI PUTIN DE 16 MEDALII AU OBTINUT SPORTIVII CLUBULUI „LIGA DE EST” LA CUPA ROMANIEI LA TAEKWON-DO

 

Șase medalii de aur, patru de argint și șase de bronz este zestrea sportivilor de la Liga de Est la finalul editiei din acest an a Cupei României la taekwon-do. Aceste performanțe au clasat clubul pe locul doi la copii. Cei mai merituoși sunt: Maria Popa, care a cucerit aurul la probele de tull și luptă, și Ana Maria Hăisan, medalie de aur la luptă.

De asemenea, echipa feminină de tul copii a câștigat aurul. Pe lângă Maria Popa și Ana Maria Hăisan, câștigătoarea trofeului le-a mai avut în componență pe Miruna Lupașcu, Elena Moga și Adelina Mihai.

Singurul senior din lotul clubului vasluian, Cristian Popa, a obținut medalia de aur la tul centuri colorate.

Medalii de argint au obținut Mircea Hondru (tul copii), Elena Moga (tul copii), Ana Maria Hăisan (tul copii) și echipa masculină (tul juniori), care a fost formata din Åžtefan Frățian, Mircea Hondru, Dragoș Andurnachi, Cezar Åžtefan și Cosmin Butnaru.

Medalii de bronz au cucerit Alexandra Stroescu (luptă junioare), Åžtefan Frățian (luptă si spargeri forță juniori), Cezar Åžtefan (luptă juniori), Adelina Mihai (luptă junioare mici) și Mircea Hondru (luptă juniori mici).

CS Liga de Est Vaslui a participat la competiția de la Oradea cu șase copii, cinci juniori și un senior, iar prezența în concurs a fost susținută de Primăria Vaslui, Consiliul Județean, Direcția pentru Sport și Tineret și Liceul Emil Racoviță.

Fără răspunsuri la "SALBA DE MEDALII"