Salbă de medalii

CS “Liga de Est” Vaslui a avut o comportare meritorie la Romanian International Summer Cup de la Oradea. Nu mai puțin de 12 medalii au cucerit sportivii pregătiți de Mihai Hondru, ceea ce a propulsat clubul vasluian pe poziția a doua în clasamentul general pe echipe, la copii.
Miruna Lupașcu a obținut medalia de aur la tull, categoria copii 12 ani, Maria Popa a urcat pe cea mai înaltă treaptă la tull, feminin, 14 ani, medalie de aur obținând și la proba de luptă. Mircea Hondru, la luptă, și Cristian Popa, la tull centuri colorate, seniori, au cucerit alte două medalii de aur. De asemenea, echipa feminină de copii a câștigat proba de tull. Aceasta este formată din Miruna Lupașcu, Maria Popa, Alexandra Stroescu, Elena Moga, Ana Maria Hăisan, Laura Munteanu, Denisa Enache și Gabriela Babii.
Miruna Lupașcu a mai obținut o medalie de argint la luptă, copii-12 ani, iar Laura Munteanu, Gabriela Babii și Teodor
Dumitrașcu au obținut medalii de bronz, la tull. Și Alexandra Stroescu a urcat pe treapta a treia a podiumului la luptă, copii. De asemenea, echipa masculină de tull a terminat pe locul al treilea competiția, în componență fiind Mircea Hondru, Octavian Raclariu, Teodor Dumitrașcu, Dragoș Florea, Sebastian Bârleanu, Andrei Sechiu și Ștefan Stroescu.

Fără răspunsuri la "Salbă de medalii"