Salbă de medalii

Sportivii de la Clubul “Liga de Est” Vaslui au cucerit nouă medalii la Campionatul Național de taekwondo pentru copii și alte șase la Cupa Puma pentru juniori și seniori.
Sportivii de la Clubul Liga de Est s-au întors de la Sibiu, gazda finalelor Campionatelor Naționale pentru copii la taekwon-do, cu o salbă de medalii. Nouă medalii au cucerit copiii pregătiți de Mihai Hondru, din care una de aur, două de argint și șase de bronz.
Aurul a fost câștigat de către echipa feminină de tull, formată din Miruna Lupașcu, Maria Popa, Elena Moga, Ana Maria Hăisan și Alexandra Stroescu. Maria Popa a obținut medalie de argint, la tull individual, iar Alexandra Stroescu a urcat pe treapta a doua a podiumului la luptă juniori mici. Tot la tull individual, Ana Maria Hăisan, Octavian Raclariu și Teodor Dumitrașcu au obținut medaliile de bronz. De asemenea, Mircea Hondru, Elena Moga și Maria Popa, toți trei au terminat competiția pe locul al treilea. Bronz a cucerit și echipa masculină de tull, formată din Mircea Hondru, Dragoș Florea, Răzvan Perial, Teodor Dumitrașcu, Octavian Raclariu și Ștefan Stroescu.
Și la Cupa Puma, un fel de Champions League la taekwon-do, clubul Liga de Est a obținut șase medalii, din care una de aur, prin Alin Zaharia, la tull seniori, trei de argint, prin Cristian Popa (tull seniori), Alexandru Coroi (tehnici speciale seniori) și Ștefan Frățian (tehnici speciale juniori). Alexandru Coroi a obținut bronz la luptă seniori, iar în clasamentul general al competiției, la seniori, a terminat pe locul trei.
Deplasările la cele două competiții au fost sprijinite de părinți, primărie și Consiliul Județean Vaslui. 

Fără răspunsuri la "Salbă de medalii"