CAMPIONATUL NATIONAL DE TAEKWON-DO ITF PENTRU COPII – SIBIU si CUPA PUMA PENTRU JUN SI SEN

Clubul Sportiv Liga de Est – Vaslui se pregătește de finala Campionatului Național de taekwondo pentru copii. Instructorul Mihai Hondru a pregătit pentru această competiție 11 participanți, dintre care cinci fete. Ei vor participa la probele de tull și luptă individual, precum și tull pe echipe, feminin și masculin. Echipa de fete este formată din Miruna Lupașcu, Elena Moga, Ana-Maria Hăisan, Maria Popa și Alexandra Stroescu. Echipa de băieți este formată din Dragoș Florea, Teodor Dumitrașcu, Mircea Hondru, Octavian Raclariu, Răzvan Perial și Ștefan Stroescu.
Liga de Est va participa și la Cupa Puma pentru juniori și seniori, cu cinci sportivi, dintre care doi sunt juniori (Ștefan Frățian și Dragoș Andurnachi) și trei seniori (Alin Zaharia, Cristian Popa, Alexandru Coroi). Aceștia vor participa la patru probe de concurs individual (tull, luptă, tehnici speciale, spargeri forță).

Campionatul poate fi vizionat live pe site nostru.

Succes tuturor sportivilor!

Multumim parintilor, Primariei Vaslui si Consiliului Judetean Vaslui pentru ca au facut posibila deplasarea la acest campionat.

 

 

 

Fără răspunsuri la "CAMPIONATUL NATIONAL DE TAEKWON-DO ITF PENTRU COPII - SIBIU si CUPA PUMA PENTRU JUN SI SEN"