CAMPIONUL!

Marcel Miron este dublu campion european la taekwon-do, câștigând medalia de aur la proba de tehnici speciale, atât la individual, cât și pe echipe.
Marcel Miron este cel mai bun din Europa la proba de tehnici speciale. Tânărul sportiv al Clubului “Liga de Est” s-a numărat printre remarcații Campionatului European de taekwon-do. Miron a obținut opt puncte la proba de tehnici speciale, ceea ce i-a adus medalia de aur. Pe locul doi s-a clasat polonezul Piotr Pelka, iar pe trei neamțul Colin Adolfs.
Vasluianul a contribuit decisiv și la obținerea medialiei de aur pe echipe, tot la tehnici speciale. Marcel Miron a mai concurat cu echipa la luptă și spargeri, însă până la închiderea ediției nu am intrat în posesia rezultatelor.
Este pentru a zecea oară când Marcel Miron participă la un campionat european, prima prezență datând în anul 2002. De atunci, sportivul de la “Liga de Est” a obținut șapte medalii de aur la individual, toate la tehnici speciale, o medalie de argint, la ediția din 2010, tot la tehnici speciale, și o medalie de bronz, la tull.
În acest an, Europenele s-au desfășurat la Maribor (Slovenia), în perioada 19-22 aprilie, Miron fiind susținut de primărie pentru a putea participa.

Fără răspunsuri la "CAMPIONUL!"